LA CASA – Ideal Standard

LA CASA – Ideal Standard
HIDROSANIARE
– Ideal Standard
– Fiore – Teorema
Pllaka të të gjitha llojeve
ELEKTRO-SHTËPIAKE
– Miele
– Teka
– Blomberg
– Vox
Televizorë dhe kondisionerë
LAVAPJATA INOKSI DHE GRANITI
– Teka
– Carron
– Apell
PARKETE
– Egger
– Haro
Veshje druri dekorative
ADRESA: Rruga Qafë Gjashtë – Sarandë
TEL: 0696506470 & 0696396979