Kozmetika Magnet

Kozmetika Magnet13523695_10202098774307755_2084529180_o Me një përvojë shumë vjeçare në fushën e kozmetikës profesionale Kozmetika Magnet ju ofron produkte dhe paisje me cilësi të lartë për flokët ,estetikën,trupin,zbukurimin e thonjëve,aksesorë dhe suvenier. Përbërësit natyrorë dhe aroma të shkëlqyera janë shtylla kurrizore e çdo produkti.Kozmetika Magnet sjell ne treg kombinimni e teknologjisë, cilësisë se lartë dhe origjinalitetit.
Kozmetika arti i të zbukuruarit.
Adresa: Rruga Tolo Jovani
Cel: 069461973513524142_10202098774427758_580384820_o 13548816_10202098774387757_1221524573_o 13555782_10202098774347756_1267916398_o 13556028_10202098774267754_886906897_o