Kompania ELIF – Bojra & Graffiato – Gemix, Renova & Casati

Kompania ELIF – Bojra & Graffiato – Gemix, Renova & Casatikompania elif 2 Vijmë pranë jush me 3 dyqane, Qafë Gjashtë, Sarandë dhe Ksamil.
Te ne do të gjeni bojra graffiato, suva plastike, vegla pune. Me një rrjet të organizuar shitjesh vijme ne treg me produkte cilësore Itaaliane dhe trendet më të fundit të kohës, duke plotësuar cdo kërkesë tuajën për lyerjen e ambjenteve te jashtme dhe te brendshme.
Filozofia e punës sonë është:
1. Shërbim pranë klientit
2. Gamë e zgjeruar e produkteve
3. Cmime dhe cilësi të pakrahasueshme
Besoni në emrin tonë,,,jepni ngjyra jetës tuaj.
Dyqani në Qafë-Gjashtëkompania elif 5 Dyqani në Sarandë, Rruga Onhezmi
kompania elif 4 Dyqani në Ksamilkompania elif 3