Klinikë dentare ‘Zhupa’

Klinikë dentare ‘Zhupa’dentare Klinika dentare ‘Zhupa’ ju vjen në ndihmë me shërbime të garantuara nga mjek stomatolog me një eksperienc 5 vjecare.
Kjo klinike ofron atë që pacientët kërkojnë:
Profesionalizëm
Seriozitet
Garanci
Standarte të larta teknike në punim
Aparatura dhe materiale cilësore
Shërbimet që kryhen në klinikën Zhupa janë:
* Trajtimi i higjenës orale
* Mirëmbajtje të dhëmbëve dhe e mishrave të dhëmbëve
* Zbardhje e dhëmbëve
* Heqje gurëzash, mjekim mishrash
* Terapi, mbushje e dhëmbëve
* Kirurgji orale
* Implante
* Ortodonci
* Protetik
Dhëmbë të shëndetshëm, për trup të shëndetshëm
Na gjeni në
Adresën: Idriz Alidhima ( pranë ish- ushqimoresh, lagjia nr 4)
Tel: +355 69 29 42 41413318872_182195912178182_45928955_ndentare 1 dentare 2 dentare 313288582_182197332178040_183241203_o