Klinika Haruni & Sons kërkon të punësojë stomatologe dhe infermjere

Klinika dentare Haruni & Sons kerkon te punesoje nje mjeke stomatologe dhe nje infermjere.
Te interesuarat mund te kontaktojne ne tel 0693363863 ose te paraqiten ne Klinika Haruni & Sons, ne katin e trete te godines Intermedica, perballe spitalit te Sarandes.