Kërkohet kuzhinier për restorantin e një hoteli në Ksamil

Njoftim punësimi:
Kërkohet Kuzhinier /e me eksperiencë për të punuar në hotel në qytezën e Ksamilit për një periudhë 3-4 muaj.
Paga është e kënaqshme dhe me sigurime shoqërore.
Për më tepër informacion të interesuarit të kontaktojnë në telefonin: 0683328519