Kërkohet apartament 2+1 në Sarandë

Kërkohet  apartament 2+1 për blerje në Sarandë.
Apartamenti të jetë në pallat të ri me ashensor ose pallat i vjetër në katet e ulta.
Të interesuarit të dërgojnë në Saranda Web ose 0695307154 (whatsapp & viber) përshkrimdhe vendndodhje, cmim, mundësisht dhe foto