Kërkohen 4 punonjës për barbecue në Ksamil

Kërkohen 4 punonjës për barbecue në Ksamil
Kerkohet personel per psistaria barbecue gjatë sezonit veror ne Ksamil, nga 15 prill deri ne 15 tetor.
Dy cuna per suvlaqe (pjekje) dhe dy femra per ndihmes kuzhine.
Të interesuarit të kontaktojnë 0695143069

loading...
loading...