Kapen 2 afganë në Qafë-Botë, kërkojnë azil në Shqipëri

Kapen 2 afganë në Qafë-Botë, kërkojnë azil në Shqipëri.
Dy emigrantë të paligjshëm janë kapur nga policia kufitare shqiptare pranë Qafë-Botës dhe konkretisht në vendin e quajtur “Shkëmbi i Bufit”.
Mësohet se 2 shtetasit nga Afganistani kishin hyrë ilegalisht në Shqipëri nëpërmjet kufirit nga Greqi.
Sipas marëveshjeve ndërkombëtare, 2 afganët kanë zgjedur të kërkojnë azil në Shqipëri dhe janë dërguar në QKP azilkërkuesve Babru, Tiranë.