Kane humbur disa celsa, ofrohet shperblim

Mbremjen e pardjeshme ne Shetitoren e Sarandes kane humbur disa celsa ( automjeti dhe restoranti )
Per kedo qe mund t’i kete gjetur, personi qe i ka humbur lutet ta kontaktoje ne 066 628 9643 ku e pret edhe nje shperblim per dorezimin e celsave.

loading...
loading...