KAFE ILIRIA

KAFE ILIRIA
TRADITA E KAFES SHQIPTARE
KAFE iliria Kafe Iliria e pjekur dhe e bluar me metoda moderne te cilat sigurojne cilesine dhe freskine e kafes me shije qe nuk mund te harrohet lehte. Vijme pranë jush me experience mbi 4 vjecare duke pasur gjithmonë parasysh rëndësinë e një ekuilibri në mes të çmimit dhe ruajtjen e standardeve të kualitetit të lartë. Qëllimi ynë është që te ofrojme një udhëtim të shkurtër me aromën e kafes turke dedikuar kënaqësisë te shqisave. Ne kërkojmë për të shpërndarë kulturën e vërtetë të kafesë turke.
Veç shijes se kafes te ne do te gjeni:
• Llokume
• Karamele
• Biskota
• Lloje te ndryshme te embelsirave
• Salep
• Çaj
• Kakao
Një përzierje ekskluzive dhe delikate, e cila merr përkushtim kohë dhe përvojë për një qëllim të vetëm: krijimi i kafes së vërtetë në një filxhan.
Rruga : Lefter Talo/207
Cel: +355 69 64 28 662