Ka humbur ky qenush, kushdo që e ka parë lutet të kontaktojë

Ka humbur ky qenush, kushdo që e ka parë lutet të kontaktojë.
Qenushi që shikoni në foto ka humbur ditën e sotme në Rrugën e Pestë në Sarandë.
Personi që e ka humbur thotë se qenushi është shumë i rëndësishëm pasi me të janë të lidhur ngushtësisht fëmijët dhe kërkon nga kushdo që mund ta ketë parë apo gjetur ta njoftojnë.
Për cdo informacion,  kontaktoni me mesazh ose koment në Saranda Web  

loading...
loading...