Junior`s Land

Junior`s Land
13453752_10202065578557882_230082778_n Një nga këndet më atraktive të lojrave në qytetin e Sarandës. Ajo çka dëshirojnë fëmijët tuaj dhe ju bashkë.
Shumëllojshmëri lojrash nga më modernet për fëmijët tuaj.
Junior’s Land mendon edhe për ju, pasi mund të pini kafe në lokalin tonë, ndërkohë që fëmijët argëtohen.
Adresa: Lagjia nr.4, rruga “Idriz Alidhima”
Tel: 069345159013474114_10202065578637884_1452073253_n 13487823_10202065578997893_1974338549_n 13492944_10202065578517881_2007186710_n 13514462_10202065578717886_605662784_n

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakHotel Demi
Artikulli tjetërArrestohet pedofili i Himarës