Jesa Bar Cafe

Jesa Bar Cafejesa Jesa Bar Cafe me një eksperienc shumëvjecare mirëpret këdo që kërkon të kaloj orë relaksi dhe kënaqësie nën pamjen e bukur të detit dhe qytetit të Sarandës.
Tek ne do të gjeni ambjente komode dhe menu të pasur për të shijuar.
Shumëllojshmeria e produkteve fillon me lloje të ndryshme të kafeve, likereve, freskuseve, birrave, kokteileve dhe pijeve alkolike.
Stafi i përkushtuar është në shërbimin tuaj gjithë kohës.
Te Jesa gjithcka është sipas shijesh dhe preferencës suaj.
KALONI MOMENTE RELAKSI TE JESA BAR CAFE!
Ju mirëpresim!
Adresa: Rruga Mitat Hoxha ( Mbi Portin e Sarandës)jesa 2 jesa 4 jesa 5 jesa 113275824_10204662974213783_1315772571_n13275834_10204662975733821_1250213129_n13295403_10204662974893800_1825290773_n