Jepet me qera hotel në Sarandë

Jepet me qera vjetore hotel ne Sarandë.
Hoteli ka 32 dhoma me gjithsej 95 shtreter
Ne katin e kreut te hotelit ka nje bar-restorant me nje pamje mahnitese ne 360 grade, pamje nga Saranda, deti dhe Liqeni i Butrintit. Hoteli ndodhet ne km 3 të rruges Sarande-Ksamil, te Kanali Çukes
Cmimi 50,000 Euro/vit
Te interesuarit te kontaktojne ne 0692089792 ose ne Facebook Hotel Boston 15036592_1176143345786857_6649652189002799647_n
1525608_716488635056290_9072517593784396587_n 10300789_716489255056228_3578247815318511197_n 10305077_716489781722842_1094962647323143265_n 10314692_716488225056331_889080243010691438_n 10336654_716488831722937_1472342139000009118_n 10341504_716487838389703_1133550837744185699_n 10363753_716489628389524_5632371848659195947_n 10363920_716488305056323_701213279742963455_n 10372347_716488788389608_6555612638080255521_n 10373499_716488558389631_6576844004096477435_n 10373690_716488321722988_5375046466220946117_n 10418493_716488528389634_138207213433489525_n