Jaroal Hotel

Jaroal Hotel Jaroal Hotel Me një distancë të shkurtër nga Saranda, në drejtim të Butrintit, Jaroal Hotel ofron për të gjithë turistët një pamje të mahnitshme të gjirit të Sarandës. Me një plazh të mrekullushëm dhe detin kristal pushimet tuaja do të jetë të paharrueshme. Hoteli ynë ka dhoma çift dhe dhoma familjare me një mobilim modern dhe pamje nga deti. Restoranti ofron një pamje panoramike të kombinuar me shije të shkëlqyer të pjatave tona tradicionale dhe prodhimeve të detit.
Qëllimi ynë është kënaqësia Juaj!
www.jaroalhotel.com 
Tel: 0695663071
Jaroal Hotel 1 Jaroal Hotel 3 Jaroal Hotel 4Jaroal Hotel 6