Italia Cafe

Italia Cafe1 Nëse jeni në kërkimin e një atmosfere të vecantë atëher keni ardhur në vendin e duhur.
Italia Cafe një bar që mirëpret të gjithë me gamë të gjerë produktesh: cockteilesh, freskusesh, kafe, birra, likueresh, sanduich dhe briosh.
Shijoni magjinë e produkteve tona me pamjen magjepëse të detit.
Italia Cafe është vendi i përsosur për të provuar kafen më të mirë.
Shërbimi jonë mikëpritës do ju bëj të ndiheni si në shtëpin tuaj.
Italia Cafe gjithmonë plot jet!
Ju mirëpresim!
Adresa: Rruga e Butrint, Sarandë
Tel: 069 52 27 06713308555_1744342902476588_8387898318629509856_o 13235119_1744342889143256_3369169532476208951_o 13248544_1744342879143257_725173044447316448_o