ISOMAT COLOR SYSTEM

ISOMAT COLOR SYSTEM13446011_1279662622061259_816465228_o Kompania jonë ofron materiale ndërtimi të prodhuara me teknologjinë më të fundit si: bojra, grafiato, materiale termoizoluese, hidroizoluese, etj. Ju mundësojmë çmime shumë të favorshme dhe me shërbim të shpejtë në të gjithë Sarandën.
“ISOMAT COLOR SYSTEM is the freshest way of choosing and combining colors. The well-known and trustworthy excellent quality of ISOMAT is now signing hundreds of modern color hues”
Adresa : Rruga Skenderbeu
Tel . 069659452313396960_1279662645394590_648367239_o 13441695_1279662635394591_2114557983_o 13442040_1279662658727922_1561338027_o 13444478_1279662628727925_772052677_n