Hotel Vëllezerit Myrtaj

Hotel Vëllezerit Myrtaj13446000_1146204642067817_1707195728_oHotel Vëllezerit Myrtaj Në mënyrë që qëndrimi juaj të jetë i paharruar dhe me një eksperiencë pozitive stafi i hotelit vendos përkushtim dhe pasion në punën e tyre. Ky është edhe qëllimi i punës që ata kanë për të patur përmirësime të vazhdueshme me vendosmëri dhe vetëdije, me përzemërsi dhe përulje, vizionarë dhe me stil. “Ju mirëpresim së shpejti në ambientet tona dhe ju sigurojmë një qëndrim sa më komod të jetë e mundur”
Adresa: Rruga Onhezmi, Sarandë
Tel: 0692020931
13410370_1146204625401152_700463750_o 13410702_1146204638734484_508955922_o 13446014_1146204635401151_964455472_o