Hotel Strora

Hotel Strora
10303759_699811893410824_1434048822412365718_n Gjendet në një zonë mjaft të preferuar të qytetit të Sarandës, në pozicion dominues mbi detin blu.
Hotel me tre yje, elegant dhe modern, i ndërtuar në 2006-2011, sallë pritjeje, gjithsej 4 kate, 18 dhoma, nga të cilat 2 suita, të pajisura me ajër të kondicionuar, internet, TV satelitor të gjitha të reja.
Restoranti ofron kryesisht kuzhinë ndërkombëtare, me kapacitet afërsisht 180 persona madje dhe bar me pamje nga deti dhe rruga. Pagesat mund të bëhen me karta  krediti.
Plazh privat vetem 10 m larg hotelit.
Staf i specializuar dhe mikpritës.
Adresa: Rruga Butrinti, Lagjia nr 1, Godina nr 2
Tel: +355694615178
Facebook: STRORA
12687793_1042942972431046_3773122572123152282_n 13553407_1659463454378280_1913377195_n 13566091_1659463467711612_1213845837_n (1)13713412_1667813030209989_1989491287_n (1) 13689442_1667813036876655_787496101_n13705077_1667809573543668_958594543_n