Hotel Olympia

Hotel Olympia 
13434064_1146180002070281_1233469959_n Hotel Olympia është ndërtuar në një pozicion të mirë me pamje mbi gjirin e Sarandës. Në përputhje me stilin e ndërtimit në qytet, ai ofron një pamje të bukur të Sarandës dhe gjithë bregdetit. Vendodhja e tij është në kodër dhe me pamje nga deti.
“We work to relax you”
Adresa: Street Gjergj Arianiti, Sarandë 9701
Tel:0684030170
Email : [email protected]13444559_1146179995403615_1776429813_n 13453675_1146179998736948_1737207610_n 13459717_1146179988736949_616158962_n13454109_1146179985403616_142667908_n