Hotel New Heaven

Hotel New Heaven13451262_1146169155404699_1221350612_n Hotel New Heaven Me shumë vite eksperience ky hotel është kthyer në një resort unik.Duke ju dhënë të gjithëve një zgjidhje për të kaluar pushimet e dëshiruara. Ofron kushte komode si dhe shërbimet : Bar/Restorant/Vinotekë etj “Ne jemi lokalizuar në një prej plazheve më të bukur të Sarandës , por të vini tek ne do të ndiheni si në parajsë, dhe çelësi sekret është shërbimi që ne ofrojmë ….”
Adresa: Rruga Butrint,Kanali i Çukes,Sarandë
Tel : +355 68 20 01760
e-mail: [email protected]13451217_1146169162071365_513543039_n 13453954_1146169152071366_1149369674_n 13459628_1146169158738032_408473793_n

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakMango club & Beach Bar
Artikulli tjetërHotel Olympia