Hotel ne Sarande – Hotel në qendër të Sarandës

Hotel ne Sarande – Hotel Bredhi – Hotel në qendër të Sarandës
Hoteli ndodhet në qendër të Sarandës, vetëm 50 metër nga stacioni i autobusave. I ndodhur në një oaz të gjelbëruar dhe me pamje mahnitëse mbi shëtitoren e Sarandës, e bën qëndrimin tuaj në Sarandë shlodhës dhe mbresëlënës.
Dhomat kanë kushte të një komoditeti të duhur, të pajisura tv plazma dhe ajër të kondisionuar.
Çmimi ->   Tetor – Maj-> 2.000 lekë dhoma
TEL 068 622 2962
Facebook ->   Hotel Bredhi hotel në sarande 2hotel në sarande 5 hotel në sarande 9 hotel në sarande 10 hotel në sarande 11hotel në sarande 6 hotel në sarande 7 hotel në sarande 8