Hotel Mediterrane

Hotel Mediterrane
HOTEL MEDITERRANE V
Mirë se vini në hotelin e pushimeve të ëndërruara! I vendosur në hyrje të qytetit të Sarandës, në një pozicion ideal, në një nga pikat më atraktive të qytetit, me një pamje fantastike mbi detin Jon, qytetin e Sarandës deri në Ishullin e Korfuzit që shtrihet përballë tij. “Hotel Mediterrane” është një mundësi e pakrahasueshme për të gjithë ata që kërkojnë të pushojnë në sezonin e verës në një strukturë të kompletuar e që ofron kushte ideale për të këtë kategori pushuesish, njëkohësisht është zgjedhja ideale për të kaluar fundjavat dhe ditët e qëndrimit në Sarandë, në çdo periudhë të vitit. Ndikuar nga pozicioni ideal i vendosjes, dhe afërsia me qendrën e qytetit ” Hotel Mediterrane” është mundësia më e mirë për të organizuar aktivitete, takime biznesi, festa apo koktejle të ndryshme në ambjentet e brendshme ose edhe në ambientin e bollshëm pranë pishinës. Një mrekulli për t’u shijuar jo vetëm gjatë ditëve të verës por gjatë gjithë vitit me të njëjtën kënaqësi.
Facebook: Hotel MediterraneHotel Mediterrane 4 Hotel Mediterrane 1 Hotel Mediterrane 2 Hotel Mediterrane 3