Hotel Lindi

Hotel Lindi 13436126_10202038361997485_1320085371_n Hotel Lindi është hapur që prej 1994 duke qenë ndër hotelet e para që ka hapur dyert për turistët.
I ndodhur në qendër të Sarandës Hotel Lindi ofron komoditet ,pastërti dhe shërbim të shkëlqyer në fushën e hotelerisë.
I vlerësuar me çmime kombëtare dhe ndërkombëtare në fushën e hoteleri turizëm.
Adresa: Lagjia Nr.2 Sheshi Mbretëresha Geraldine, Sarandë
Tel : 085223756
Email : [email protected]13405728_10202038362157489_1956326113_o 13410410_10202038362397495_1380185605_o 13453695_10202038364797555_1695309913_n 13461182_10202038362357494_1735805254_o

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakPASTRIM KIMIK
Artikulli tjetërHotel Barracuda