Hotel Demi

Hotel Demi 13479747_10202065532796738_419502092_n Mirë se vini në Hotel Demi, një hotel modern, vetëm pak hapa nga deti.
Hotel Demi është zgjedhja e duhur për turistët që kërkojnë kombinimin e bukurisë, qetësisë dhe pozicionit strategjik.
“Here beaches and port meets the timeless Ionian Sea”
Adresa: Lagja Nr. 1, Rr: Butrinti, Sarandë
Tel :085224703
Facebook: Demi Hotel
13480425_10202065532676735_1006612578_n 13487588_10202065532716736_1046838761_n 13514285_10202065532756737_1992995554_n (1)