Hotel DEA Sarande

Hotel DEA Sarande ndodhet ne Lagjen Nr.1 Sarande, Rruga “Butrinti”, afer resortit turistik Santa Quaranta.
Hoteli ka nje siperfaqe te pergjithshme 2000 m2, eshte 5 kate dhe ka 15 dhoma te medha pothuajse apartamente. Secila ka dhome gjumi + kuzhine + tualet + ballkon. Ne katin e peste ndodhet Suita e cila shtrihet ne gjithe sip e nderteses. Ne katine e pare ka Bar Restaurant + Kuzhina e Madhe e Hotelit. Pishina eshte 170 m2, rreth 4m e thelle, dhe ka hapesire te ceket ne njerin kend te saj per femijet. Parkimi eshte i garantuar per 25 automjete.
Tel: 069 4520 611

loading...
loading...