Hotel Barracuda

Hotel Barracuda13441634_10202045780742949_1073902966_o I ndërtuar në vitin 2014, duke u rifreskuar dhe konsoliduar gjithnjë e më shumë në fushën e turizmit me kërkesat e tregut dhe të kohës, Hotel Barracuda vjen tek ju si një shportë mundesish, relaxi, zbavitje dhe argëtimi.
Hotel Barracuda ndërthur komoditetet dhe të gjithë aksesorët e pushimeve ideale, në një paketë të vetme. 12 dhoma, bar dhe restorant, akses interneti wireless, room-service 24 orë, pishinë për të rritur dhe femijë, me plazhin privat të hotelit dhe pamje të plotë drejt perëndimit në hapësirën e pafundme të detit Jon. Me një larmi të madhe në fushën e shërbimeve dhe ofertave për klientët tanë.
Hotel Barracuda synon të jetë stacioni kryesor i turistëve në kërkim të momenteve të veçanta.
Kenaqesia juaj, detyrimi yne!

Facebook: Hotel Barracuda 13442038_10202045780662947_362591535_o 13453076_10202045780782950_373289059_o 13467396_10202045780582945_2082465716_o 13467694_10202045780702948_1673275572_o

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakHotel Lindi
Artikulli tjetërBar Restorant Erdano