Hotel Balkan

Hotel Balkan
13515271_1291532774207577_1945789746_n Ndërthurja e ngjyrave moderne dhe artit i japin hotelit freski dhe pamje tërheqëse.
Është një hotel i vogël i arreduar mirë me mobilje dhe pajisje, si dhe shtretër të rehatshëm. Disponon 10 dhoma, nga të cilat 4 janë me krevat dopio, 3 janë me 2 krevat tek dhe 3 janë me 3 krevat, mund të shtohen dhe krevat portativ.Mundësi akomodimi deri në 4 persona në dhomë. Gjithashtu dhe parkim per te gjith klientët.
Objektivi ështe që shërbimi që hoteli ofron të jetë një përvojë e paharrueshme për klientët.
Adresa: Rruga Butrinti, Lagjia nr 1
Cel: +355692284769
E-mail: [email protected]

13530301_1291532750874246_133884904_n 13535658_1291532704207584_1992341520_n 13535757_1291532770874244_293816171_n 13551021_1291532720874249_145653670_n