Hotel Artur

Hotel Artur 13510562_10202080875380293_2053317343_n  Hotel Artur ndodhet në një zonë të preferuar të Ksamilit pranë detit.
Ka restorant, piceri, plazh privat dhe parkim të siguruar. Restoranti shërben specialitete tradicionale dhe mesdhetare.
Të gjitha dhomat janë me ajër të kondicionuar dhe ofrojnë pamje nga deti.
Hotel Artur synon të ofrojë mikëpritjen shqiptare, një atmosferë miqësore dhe çlodhëse , të kombinuara me standarte të larta shërbimi, por në të njëjtën kohë duke ofruar çmime modeste për klientët.
Adresa: Rruga Butrinti, Lagjia nr 1
Cel: +355069254393213530789_10202080875500296_709057144_n13514270_10202080875460295_1752870523_n 13535950_10202080875340292_621049971_n