Hotel Apollon

Hotel Apollon13405361_10202030892890762_145492480_o Hotel Apollon është padiskutim vendi ideal për pushimet tuaja në qytetin e Sarandës. Mjedis luksoz, ambiente çlodhëse, plazh, ushqim i shijshëm dhe i freskët, dhoma të arreduara bukur sipas stilit modern, ku gjithçka është e mirëmenduar për t’ju falur kënaqësi dhe relaks.
I pozicionuar vetem 10 metra nga deti Hotel Apollon ofron të gjitha lehtësirat që nevojiten për tua bërë pushimet tuaja më komode.
Adresa: Rruga Mithat Hoxha, Sarande
TEL: 085 226 399
Facebook: Hotel Apollon 13400983_10202030893130768_34334370_n 13410511_10202030893850786_668944305_o 13414433_10202030892730758_1284358597_n 13444455_10202030892770759_921504695_n 13445852_10202030893330773_553000725_o