Hotel “Andon Lapa I”

Hotel “Andon Lapa I “
HOTEL ANDON LAPA I 3Hoteli “Andon Lapa I” është ndërtuar në vitin 2001.Mund të na gjeni në qytetin e Sarandës shumë afër portit . Hoteli ka16 suita. Pamja që ofron Hotel “Andon Lapa I ” është e jashtëzakonshme ku nga froni I hotelit mund të shihni edhe dritat e mrekullueshme të ishullit të Korfuzit. Qëllimi ynë është të ofrojmë një mikpritje sa më të ngrohtë shërbim cilësor dhe klientët tanë të mbeten sa më të kënaqur.Për të ardhur një herë është zgjedhja juaj ; që të vini përsëri kjo është detyra jonë.
Ju mirepresim!!!
The Hotel “Andon Lapa I ” is build in 2001.It`s residency is in Saranda City,in one of the most beautify part of the city and is only a few meters from the touristic port. The hotel owns 36 rooms, 24 rooms double, 6 triple rooms,16 suite. The hotel “ANDON LAPA I” offers a wonderful sea view where in front of the hotel you can see the wonderful lights of the Corfu Island.We are known for our warm hospitality, outstanding service, and incredible sea views. To come once is your choice; to come again it’s our duty.
You are welcome!!!
Adresa: Rruga Mitat Hoxha Nr.8, Saranda, Vlorë, Albania
Tel: 068 60 74 060
E-mail: andonlapa@yahoo.com
Website: http://www.hotelandonlapa.com/
Facebook: Hotel “ANDON LAPA I”
HOTEL ANDON LAPA I 1 HOTEL ANDON LAPA I
HOTEL ANDON LAPA I 2