Hotel AGIMI & S

Hotel AGIMI & S 13444052_10202030938331898_756493790_n
Hotel AGIMI & S ndodhet buzë rrugës nacionale Sarandë – Butrint, i vendosur në zemër të zonës turistike. Nga dhomat e hotel Agimit ju mund të sodisni detin dhe nga ana tjetër malin e gjelbëruar të Sarandës. Të gjitha dhomat janë të pajisura me TV, minibar dhe me ajër të kondicionuar.
Një pjatë e mirëpërgatitur me ushqim cilësor dhe pije është ajo çfarë restoranti ofron për ju. Specialitete si: prodhime deti, tradicionale por edhe të tjera mund ti shijoni vetëm këtu.
Nëse jeni duke planifikuar evente si: dasma, fejesa, mbrëmje apo thjesht një takim familjar, Hoteli Agimi ka hapësirat ideale për ngjarjen tuaj të veçantë. Stafi profesional do të ketë kënaqësinë që t’ju ndihmojë për nevojat tuaja të planifikimit.
Adresa: Rruga Butrinti km1
Tel: 085223412
E-mail: [email protected]13401427_10202030938211895_575398195_n 13444015_10202030938291897_1840838974_n 13451111_10202030938251896_517716520_n