Happy Kids

happy kids sarandeHappy Kids
Fëmijët janë gjithçka për prindërit ndaj kënaqësia dhe lumturia e tyre janë mjaft të rëndësishme për secilin prej nesh. Happy Kids është vendi i duhur për të mbushur orët e fëmijës tuaj me argëtim e të qeshura pa kufij. Në Happy Kids përveç lojërave bashkëkohore që ne ofrojmë për fëmijët e çdo grup moshe, kemi menduar edhe për prindërit e tyre që të relaksohen në këtë ambient familjar dhe të shijojnë kafen të qetë.Risia e Happy Kids janë programet edukative dhe argëtuese si dhe një person i cili kujdeset për femijet tuaj pa qenë nevoja të jeni dhe ju prezent. Happy Kids është vendi perfekt për të festuar edhe ditelindjet e vogelushave tuaj!
Ju mirëpresim !
Orari: Hënë-Diel: 8:00 PD – 10:00 MD
Tel: 069 52 84 024
Facebook: Happy Kids – Playground
Adresa: Rruga Butrinit,Sarandë