Të shtunën, 27 Maj hap dyert disco e famshme në Ksamil

IMG-20170519-WA0000 Duke filluar prej kësaj fundjave, të shtunën në datë 27 Maj Diskoteka Dopolavoro, e cila ndodhet në hyrje të Ksamilit, hap sezonin e ri veror, në ambientin e ri të dedikuar për jetën më të mirë të natës në Ksamil, gjatë gjithë verës.
Dopolavoro është konfirmuar si vendi më unik për jetë të natës dhe argëtimit në Ksamil.
Ndërsa këtë vit, me programin, muzikën, artistët dhe performancat që do ti sjellim në klub, synohet që kulturën dhe argëtimin që e ofron Ksamil, ta vendosin në një nivel të ri, dhe të pa-provuar më herët.
Dopolavoro Ju mirepret 🍹🍹🍾🍾

loading...
loading...