Hair Style Stela Veseli

Hair Style Stela Veselistela Nëse kërkoni të ndryshoni look-un tuaj, ju keni ardhur në vendin e duhur!
Hair Style Stela Veseli ju vjen në ndihmë me modelet më të fundit për prerje , stilime, make-up, nails.
Ju bëjmë të ndiheni të bukur me cmimet më të ulta në treg.
Përdorim produkte cilesore për të mbajtur flokët tuaj të shëndetshëm.
Vijmë në treg me një eksperiencë mbi 15 vjecare.
Distanca në mes ëndrrave dhe realitetit quhet Hair Style Stela.
Ju mirëpresim të ndiheni të bukur!
Adresa: Rruga Koco Konomi, Sarandë (mbi stadiumin e lojrave me dorë)
Tel: 069 73 32 230stela 4
stela 5

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakLinja 900 lekë
Artikulli tjetërHotel Balkan