HACKETT LONDON

HACKETT LONDON
hacket Hackett London vjen pranë jush me firmat më të njohura ne tregun europian.
Materiale cilësore të buta dhe lekurë 100% originale janë vetëm disa nga karakteristikat e koleksioneve Hackett.
Butik Hackett London ju vjen në ndihmë të zgjidhni problemin e të perditshmes juaj si të visheni bukur dhe me stil.
Ofrojmë veshje për të gjitha kategoritë e moshave,duke sjellë në kohë cilësinë dhe përkushtimin ndaj klientit.
Hacket London bashkëkohor,classic dhe modern.
Tek ne do të gjeni dhe disa marka të tjera të njohura në tregun ndërkombëtar si: Antony Morato,Athletics,Super DRY etj.
Ndihuni si një zotëri I vërtetë zgjidhni Butik HACKETT LONDON
Adresa: Rruga nr2,Godina nr 34
Cel: 0698978881
E-mail: [email protected]13410926_10202031880435450_939213882_o 13435684_10202031880075441_1918315090_n 13435923_10202031880115442_1182148771_n 13445970_10202031880395449_1226382744_o