GEORGIA & LUISS BOUTIQUE

GEORGIA & LUISS BOUTIQUE13434297_192740317790408_431328474_n Jeni ne dilemë se ku mund të gjeni veshje dhe aksesorë plazhi?!
Ne ju ofrojmë trendet më të fundit të veshjeve për femra dhe meshkuj.
Tek ne do të gjeni rroba banjo, fustane plazhi, veshje, aksesorë të ndryshëm plazhi, etj.
Ju mirëpresim!
Adresa:Rruga Butrinti, përballë Hotel Grand
Na kontaktoni: Cel. 069678703713453962_192740251123748_1448712032_n13457546_192740167790423_2064207021_n 13459588_192740077790432_2000320739_n