General Sarandë

General Sarandë 13480234_10202070244554529_155030891_nJu ofron pjesë këmbimi elektroshtëpiake.
Një kompani lider për sistemet më të avancuara të kondicionimit të ajrit, ngrohjes, ventilimit dhe prodhimit të aksesorëve të montimit.
General Sarandë ju ofron siguri në shtëpinë tuaj.
Adresa: Rruga Skënderbeu, Lagjia nr 1
Cel: +355697826715
Facebook: General Sarandë 13487588_10202070244714533_226447215_n13492798_10202070244674532_872556466_n