Fish Taverna Poseidon

Fish Taverna Poseidon13499693_299156900472141_810198290_o E vendosur buzë detit pranë Bulevardit të qytetit, Fish Taverna Poseidon vjen pranë jush me ambiente te rehatshme dhe staf te përkushtuar ndaj klientit.
Ju ofron menu të pasur dhe të freskët ku kryesisht janë prodhimet e detit, por nuk mungojnë dhe pijet e ndryshme, e sidomos vera e pakrahasueshme.
Mirësevini në Fish Tavern Poseidon.
Adresa: Bulevardi Sarandë
Tel: +355695258433
Facebook: Fish Taverna Poseidon 13487753_299156917138806_1585462257_n 13487836_299157523805412_207063262_n 13522526_299156950472136_241714671_n