Festa e Midhjes do t`i rikthehet Ksamilit

festa e midhjesFesta e Midhjes, traditë kjo e filluar nga Komuna Ksamil, do t’i rikthehet përsëri këtë vit Ksamilit. Festa e Midhjes do të mbahet pikërisht në Ksamil në datën 3 qershor. Burime të Saranda Web bëjnë të ditur se Festa e Midhjes do të jetë eventi i parë veror në Bashkinë Sarandë dhe një ditë më pas, në datën 4 qershor do të behet ceremonia e hapjes së sezonit turistik në Sarandë.ishujt ksamil 1

.