Fast Food ‘CLASSIC’

Fast Food ‘CLASSIC’Fast Food ‘CLASSIC’
Jeni me shpejtësi dhe nuk keni kohë për të drekuar apo darkuar në formën e duhur?
Fast Food Classic ju mirëpret duke ofruar ushqime të shpejta dhe shërbim cilësor.
Stafi i përkushtuar është në shërbimin tuaj gjithë kohës.
Të gjitha ushqimet janë të përgatitura me kujdes dhe me standart të lartë .
Jeni te mirëpritur të kontaktoni në:
Tel: 069 35 71 260
Adresa: Rruga e portit, Mit’hat Hoxha