Fast Food Beshiku

Fast Food Beshiku13530545_304095286644969_1773398858_nNëse dëshironi të ushqeheni në një kohë të shkurtër me ushqim cilësor dhe me shije, këtë mundësi e gjeni pranë ambienteve të Fast Food Beshiku. Stafi i përkushtuar është në shërbimin tuaj duke ju ofruar larmishmëri ushqimesh rreth fast food-it. Fast food Beshiku tashmë dhe me shërbim taksi, ju bëni porosinë për ushqimin tuaj të preferuar dhe ne ju shërbejmë në një kohë të shkurtër dhe me leverdi.
Adresa: Sheshi i Valltarëve, Ksamil
Tel: +355693490479

13565439_304096043311560_2104922265_n13530328_304096166644881_453494060_n