Fashion BREND’S

Fashion BREND’S13570158_10202101631539184_1403085340_o Jeni duke kërkuar një butik që ka ekskluzivitetin e firmave më të njohura botërore? Ne jemi vendi i duhur!
Tek ne ju do të gjeni veshje për femra dhe meshkuj të koleksioneve më të fundit.
Ne ju ofrojmë veshjet tuaja të preferuara nga markat më të njohura si: Armani, Diessel, Gucci, Gas, Lacoste, Tommy Hilfinger, etj.
Ju mirëpresim!
Adresa: Rr. Flamuri
Cel: 08522236113548779_10202101631579185_1436703691_o 13563213_10202101631459182_579287874_n 13570227_10202101631499183_1861058730_o