Familja alarmohet nga mungesa në shtëpi prej disa orësh e 18-vjeçares

piqerasFamilja alarmohet nga mungesa në shtëpi prej disa orësh e 18-vjeçares. Një 18-vjeçare, e cila ishte larguar nga banesa për disa orë, është shpallur e zhdukur prej familjarëve të saj. Policia e Sarandës, për të cilën ishte rasti i tretë i denoncimit për zhdukje të vajzave të reja, është alarmuar duke zhvilluar kontrolle në hotele dhe lokale të qytetit. Policia arriti ta gjente vajzën 18-vjeçare, e cila deklaroi se ishte larguar me dëshirën e saj nga shtëpia.