Enea Lapa shpallet kampion në “Brazilian Jiu Jitsu”

Enea Lapa, djali sarandiot i angazhuar në sportin e Brazilian Jiu Jitsu, ka garuar në Miami Open ku është renditur i 3 dhe Kansas Open ku është renditur i pari në të gjitha peshat.
Dy suksese të njëpasnjëshme të Ene-as i cili po ngjitet shpejtë në renditje në këtë sport dhe konsiderohet si një ndër talentet më premtuese.
Suksese Enea dhe faleminderit që nuk e harron vendin e origjinës!