Ëmbëltore Parisi

Ëmbëltore Parisi 13407522_1142422872445994_104168083_n Në qoftë se vizitoni qytetin e Sarandës këtë verë mjafton një shëtitje buze detit dhe mos largoheni pa provuar akulloret e “Ëmbëltore Parisi”. Gjithmonë të freskëta , të prodhuara me përbërës cilësor dhe një shumëllojshmëri shijesh.Nxitoni të uleni, bisedoni dhe ndani mendimet me familjarët tuaj ndërkohë që shijoni akulloret dhe krepat e “Ëmbëltore Parisit”.
“KËNAQËSIA JUAJ ËSHTË DETYRA JONË”
Adresa: Lagjja Nr 1, Bulevardi Jonianët
Tel: 069639691713405695_1142422865779328_2118445261_o 13383852_1142422879112660_1188201797_o 13393459_1142422875779327_611093260_n 13401266_1142422869112661_1159868439_n