Dorëzohen në policinë e Sarandës armë, granata tritol dhe fishekë

Komisariati i Policisë Sarandë njofton se vijon dorëzimi vullnetarisht i armëve.
Gjatë ditëve të fundit, në Komisariatin e Policisë Sarandë, janë dorëzuar:
– 1 armë zjarri
– 85 granata
– 82 ndezësa
– 860 fishekë
– 2.4 kg lëndë plasëse “tritol”
– 5 krehëra