Dimario Fashion

Dimario Fashiondimario 1 Një nga problemet tona të përditshme është se si do të vishemi. Për këtë kemi menduar ne, butik “Dimario Fashion”. Kemi veshje për meshkuj, femra & femijë për të gjitha kategorit e moshave. Veshje cilesore dhe të trendeve më të fundit.
Mos mendoni vetëm për vete por për të gjithë familjen.
Gjithkush meriton të vishet mirë !!!
Adresa: Rruga Lefter Talo,Godina 230
Tel: 069 31 68 163dimario