Corner Bakery

Corner BakeryCorner Bakery Kënaquni dhe shijoni magjinë e brumërave që ofron Corner Bakery.
Me nje eksperienc disavjecare u shërbejmë klienteve gjithmonë me cilësi dhe korektesi.
Tek ne do të gjeni shumëllojshmëri produktesh të shijëshme si:
Kruasan cokollat
Kuru gjizë
Kuru kremvice
Sfoliet proshutë djath
Sfoliet kremvice
Sfoliet me djathë kasher
Sfoliet me gjizë
Sfoliet me spinaq
Gërshër gjizë
Jeni të mirëpritur!
Na gjeni në dy vende: Corner Bakery rruga Mit’hat Hoxha (përballë Kompleksit Jon, Lagjia nr 4) dhe Corner Bakery (Përball martenitetit)
Tel: 069 31 99 153Corner Bakery 1